Kuchnia litewska

Litewskie cepeliny

Spis treści

Po intensywnym zwiedzaniu trzeba się zatrzymać na posiłek. Zresztą trudno wyobrazić sobie podróż na Litwę bez spróbowania lokalnej kuchni.

Litewskie cepeliny
Cepeliny ©Jpatokal

Odcinek opowiada o specyfice litewskiej i wileńskiej kuchni, a także o miejscach, w których można smacznie, a również niedrogo spożyć posiłek.

Sugerujemy włączenie opcji HD w celu uzyskania lepszej jakości obrazu.

Realizacja: Antoni Radczenko, Ewelina Mokrzecka
Narracja: Małgorzata Kozicz
Kamera: Dariusz Osipenko, Gabriela Szatrowskaja
Montaż: Bożena Mieżonis

W partnerstwie z informacyjnym portalem „Znad Wilii” – zw.lt

Wycieczka

5%

zniżki

Przewodnik po
Wilnie

Aleksandra Jankowicz